Matti Suur-Hamari – Paralympisk vinnare

Jag rekommenderar Taitoc-konceptet till alla idrottsgrenar eftersom du hittar effektiva övningar för uppvärmning, huvudträning och nedjogg för alla typer av idrotter och miljöer.

De senaste åtta åren har jag turnerat världen runt och tävlat i snowboardcross och banked slalom. Jag har haft förmånen att delta i tre paralympiska spel, X-Games och Dew Tour-tävlingar, många världscuptävlingar och världsmästerskap.
Inom snowboarding utgör färdighetsträning en stor del av den totala träningen. Speciellt inom snowboardcross är det verkligen viktigt att ha förmågan att reagera på de ständigt föränderliga förhållandena och samtidigt reagera på de tre andra åkarna runt omkring mig på banan.

Jag introducerades till Taitoc-konceptet för ungefär tre år sedan och då tog vi med mycket material från konceptet till mitt träningsprogram. Jag kände att Taitoc-konceptet utmanade mina färdigheter på ett mycket bra sätt och förbättrade min rörelsekontroll, perception och motorik mycket effektivt. Och det
bästa är att det kan förverkligas i en enkel miljö. Med andra ord är det väldigt enkelt att ta med sig programmet över hela världen, även i föränderliga miljöer. Jag rekommenderar Taitoc-konceptet till alla idrottsgrenar eftersom du hittar effektiva övningar för uppvärmning, huvudträning och nedjogg för alla typer av idrotter och miljöer.

Matti Suur-Hamari
Snowboardåkare
Världsmästare
Paralympisk vinnare