TAITOC Taitovalmennuskonsepti ja Suomen Valmentajat koulutuskiertueelle

OC Taito Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen Valmentajat Ry:n kanssa vuosille 2023–2024. Kyseessä on koulutuskumppanuus, jossa yhteistyössä edistetään taitovalmennuksen osaamista TAITOC Taitovalmennuskonseptin avulla.

– TAITOC Taitovalmennuskonseptin kehittäminen ja luominen sai alkunsa tarpeesta muodostaa kattava malli motoristen perustaitojen opettamiseen ja valmentamiseen. Yksi konseptin tärkeimmistä tavoitteista vuosien saatossa on ollut valmentajien, opettajien ja ohjaajien osaamisen edistäminen lasten ja nuorten liikunnallisuuden sekä urheilullisuuden kehittämiseen. Yhteistyö Suomen Valmentajien kanssa mahdollistaa osaamisen levittämisen ja TAITOC-konseptin jalkauttamisen laaja-alaisesti valmentajien, opettajien sekä ohjaajien arkeen. Olen erittäin innoissani yhteistyöstä ja uskon vahvasti, että yhteistyön kautta pystymme tukemaan entistä paremmin valmentajien osaamista motoristen perustaitojen sekä taitovalmennuksen saralla, kertoo Olli Cajan, TAITOC-konseptin luoja.

Yhteistyössä tärkeää on molemminpuolinen hyöty.

– Meillä on hyviä kokemuksia koulutuskumppanuuksista ja onkin ilo kertoa uudesta yhteistyöstä TAITOC Taitovalmennuskonseptiin liittyen. Suomessa on paljon valmennusalan osaajia ja innovaatioita, joiden avulla valmentajat voivat kehittää osaamistaan. Teemme mielellämme eri toimijoiden kanssa yhteistyötä, jossa loppuhyötyjinä ovat valmentajat ja suomalainen urheilu, iloitsee Suomen Valmentajien valmentajakoulutuksen asiantuntija Eero Simojoki.

Yhteistyön kautta Suomen Valmentajien jäsenet saa jäsenedun TAITOC Taitovalmennuskonseptin lisenssistä sekä avoimista koulutuksista. Lisäksi yhteistyötahot järjestävät vuoden 2023 aikana koulutuskiertueen yli kymmenellä paikkakunnalla. Vuonna 2024 osaamista syvennetään yhteisillä jatkokoulutuksilla

Tutustu tarkemmin tulevaan koulutuskiertueeseen

Valmentajaklinikkakiertue: Taitoharjoittelu, kehonhallinta ja taidon opettaminen – TAITOC (suomenvalmentajat.fi)