Matti Suur-Hamari

Koen että Taitoc sisällöt haastavat taidollisesti todella hyvin ja kehittävät liikekontrollia, havannointia sekä motoriikka todella tehokkaasti ja mikä parasta, yksinkertaisessa ympäristössä.

Viimeiset kahdeksan vuotta olen lumilautaillut ammatikseni ja kiertänyt maailmaa lumilautakrossi ja banked slalom kilpailuja kisaten. Urallani olen saanut osallistua kolmiin Paralympialaisiin, X-games ja Dew Tour kutsukilpailuihin sekä lukuisiin maailmancup ja MM-kilpailuihin ympäri maailman.
Lumilautailussa taitoharjoittelu on hyvin suuressa roolissa lajin luonteen takia. Varsinkin lumilautakrossissa on äärettömän tärkeää osata reagoida alati kelin mukaan muuttuvaan olosuhteeseen ja tämän lisäksi ympäröiviin muuttuviin tekijöihin jotka ovat ne kolme muuta kilpailijaa itseni lisäksi samalla radalla samaan aikaan.
Tutustuin Taitoc konseptiin noin kolme vuotta sitten ja toimme paljon materiaalia konseptin sisällöistä omaan harjoitusohjelmaani. Koen että Taitoc sisällöt haastavat taidollisesti todella hyvin ja kehittävät liikekontrollia, havannointia sekä motoriikka todella tehokkaasti ja mikä parasta, yksinkertaisessa ympäristössä. Tämä siis tarkoittaa että Taitoc konseptin sisältöjä on helppo kantaa mukana kilpailukiertueella ympäri maailmaan muuttuvissakin olosuhteissa.

Suosittelen Taitoc konseptia kaikille urheilijoille yli lajirajojen. Sisällöistä löytyy kehittäviä harjoitteita niin alkulämmittelyihin,
pääharjoitukseen kun loppuverryttelyyn.

Matti Suur-Hamari
Lumilautailija
Maailmanmestari
Paralympiavoittaja